Een Lean Orange Belt opleiding volgen in je eigen tempo, op een plek waar jij wilt? Dan ben je bij Ulean aan het juiste adres.

Onze Lean Orange Belt E-learning volg je volledig online. Door middel van filmpjes, heldere uitleg van de theorie, praktische oefeningen en een praktijk opdracht bereid je je voor op het online Lean Orange Belt examen. Slaag je voor dit online examen dan ontvang je een  Ulean Lean Orange Belt diploma. Dit diploma geeft je direct toegang tot onze geaccrediteerde Lean Green Belt opleiding.

Klik hier om naar de Lean Orange Belt opleidingen te gaan.   

Wat kan je o.a. verwachten in onze Lean Orange Belt e-learning? 

  • Een praktische introductie in Lean? Wat is Lean en wat is Lean niet!
  • Aan de slag met de 5 basis principes van Lean.
  • Het optimaliseren van werkplekken met Lean 5S.
  • Herkennen en aanpakken van de 8 verspillingen van Lean.
  • Het uitvoeren van een MUDA walk in de eigen praktijk.
  • Verbeteren door middel van een Kaizen.
  • Het toepassen van diverse Lean verbetertechnieken zoals de 5 Why’s, Visgraatdiagram/Ishikawa en Pareto analyse.

In de Lean Orange Belt e-learning omgeving sta je in contact met onze Lean specialisten. Heb je een vraag? Wil je jouw ervaringen delen? dan kan je deze met enkele klikken de vragen stellen of ervaringen delen.

De prijs van de Lean Orange Belt e-learning bedraagt € 199,- (inclusief BTW).

Wat zeggen onze deelnemers?:  

Ik vond het heel fijn om online te studeren, mijn eigen tijd en ritme in te delen. De cursus is duidelijk met goede voorbeelden, een combinatie van filmpjes en theorie. Ik raad het aan!”

“De Lean Orange Belt (E-learning) is absoluut een aanrader! Groot pluspunt is dat je zelf kunt beslissen wanneer je er mee bezig wilt en in welk tempo. Het leerprogramma zit goed in elkaar en blijft interessant om te volgen.”

 “Voor mij is niet alles nieuw, echter is het wel prettig om op een gestructureerde manier het lean proces te doorlopen. Vooral de gebruikte terminologie en werkwijze gaat zeker een bijdrage leveren aan het proces van continu verbeteren. Volgens mij is het ook belangrijk dat meerdere collega’s dit doorlopen, zodat een breder draagvlak verkregen wordt. De wijze van presenteren van de materie is prettig en duidelijk.”