Het landschap van Lean opleidingen is niet voor iedereen even overzichtelijk. Een google zoekactie levert vele hits. En hoe maak je daaruit nu een keuze? Wie biedt nu eigenlijk wat en waar sluit je je opleiding nu mee af? Hoe zit het met de erkenning van de opleiding? Op deze vragen heeft VOAA een duidelijk antwoord. In samenwerking met een Nederlandse HBO instelling hebben wij onze Lean Green Belt opleiding vwb niveau en kwaliteit doorontwikkeld en onder toeziend oog van het onderwijs geborgd. Met trots biedt VOAA een HBO geaccrediteerde Lean Green Belt opleiding.
De Lean Green Belt opleiding is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) als deeltijdopleiding Hbo Associatie degree Improvement Analist, regsitratienummer CROHO Brin:30KA Isat:80111.

Indien je beschikt over een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4 dan is het mogelijk om je in te schrijven als extraneus bij de Hogeschool waarmee VOAA een samenwerkings-overeenkomst heeft afgesloten. Indien je niet beschikt over één van deze diploma’s, maar wel het niveau dat vereist is, kan je deelnemen aan de toelatinsgtoets die volledig on-line wordt afgenomen. Ook op basis hiervan kan je toegelaten worden als extraneus indien je je hiervoor inschrijft. Volg je vervolgens de Lean Green Belt opleiding bij VOAA en sluit je het theoretische en praktijk examen met voldoende resultaat af dan ontvang je een HBO deelcertificaat “Lean Management” en 24 studiepunten.
Ga je niet starten met een HBO opleiding als extraneus of voldoe je niet aan de toelatingseisen voor het HBO? Dan kan je de Lean Green Belt opleiding gewoon volgen. Sluit je het theoretische en praktijk examen met voldoende resultaat af dan ontvang je een bewijs van deelname ‘Lean Management’ van de HBO instelling en een diploma Lean Green Belt van VOAA. Volg je enkel het theoretische deel van de Lean Green Belt opleiding en sluit je het examen met een voldoende af dan ontvang je een diploma Lean Green Belt Theorie van VOAA.
Voor welke optie je ook kiest. Voor alle opties geldt dat de geaccrediteerde Lean Green Belt opleiding van VOAA voldoet aan de eisen van het HBO onderwijs.

NAAR DE LEAN GREEN BELT OPLEIDING