Waarom een Lean workshop?

Lean is bewezen effectief. Het legt knelpunten bloot, maakt verspillingen duidelijk, geeft inzicht in effectiviteit van processen en doorlooptijden. Daarnaast focust Lean zich ook op de juiste mensen, met de juiste mindset, juiste vaardigheden, juiste hulpmiddelen op de juiste plek. Maar hoe ontwikkel je dit nu in je eigen omgeving? Hoe start je of een effectieve wijze met Lean in je eigen organisatie? Door middel van onze  Lean workshops stellen we je in staat om op een doeltreffende manier het Lean doen en denken in huis te halen.

Welke Lean workshop past bij jou?

Wij bieden verschillende Lean workshops, om je organisatie verder te helpen en Lean te introduceren. In een eerste kennismakingsgesprek onderzoeken we altijd waar de (specifieke) behoefte ligt en welke workshop(s) daar het beste bij aansluit. Wellicht is een Value Stream Mapping (VSM) workshop nuttig om te ontdekken waar tijdswinst en flow verbeteringen te halen vallen. Maar ook kan het nuttig zijn om met een heel team een 5S kaizen te houden om een werkplek en -omgeving te standaardiseren.

Ik wist niet dat we zoveel troep op de werkvloer hadden staan. De 5S actie heeft gezorgd voor veel meer orde & netheid en veiligheid op de werkvloer. (Richard Bos, Hamiplant)

Lean workshops voor jouw organisatie?

Ben je enthousiast om ook  te ervaren wat een Lean workshop kan betekenen voor jouw organisatie? Hoe dit op een korte termijn veranderingen teweeg kan brengen? Kijk dan hieronder of neem contact met ons op.