Een toren bouwen van ongekookte spaghetti, een bal overgooien of een brief in een envelop stoppen. Het klinkt niet als activiteiten die met Lean te maken hebben. Maar je zult versteld staan. Met Lean Games krijg je op een concrete manier inzicht in de principes van Lean. Het beklijft en het is nog leuk ook.

We creëren ervaringen die blijven hangen en inspireren om echt te verbeteren. Het spelen van een game is een manier om mensen met elkaar te laten komen tot een inzicht of oplossing. Op een niet alledaagse manier, door te experimenteren.

Inzicht in je bedrijfsvoering, de organisatie en je eigen rol

Mensen op een andere manier laten kijken naar processen, samenwerken, gebruik van twijfeltaal en daarmee al snel veranderingen teweeg brengen in de manier van denken en omgang met elkaar. Leren door doen. Eerst vragen en dan pas oplossingen bedenken. Efficiënt communiceren. Verbeteren in kleine stappen. Met praktijk en games stellen we deelnemers en organisaties in staat dit spelenderwijs te doen. Noem het (naast aandacht voor de theorie) ervaringsleren.  Games geven je op een open en leuke manier inzicht in:

  • Samenwerking;
  • Optimalisatie;
  • Leiderschapskwaliteiten;
  • Verandertrajecten.

Veranderen met Games

Lijkt het je leuk om een keer te ervaren wat het spelen van een game kan opleveren voor jouw bedrijf of afdeling? Wil je zelf beleven hoe dit al heel snel veranderingen teweeg kan brengen in houding en gedrag?

Lean game voor jouw organisatie?

Klik dan op één van onze spellen of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op om kennis te maken en je net zo enthousiast te krijgen als wij zijn.